ForsideSök Ditt paketLeveringsättFAQBook manueltOm ABCexpress UGReklamationerVilkor
Om ABCexpress UG

 

ABCexpress UG (haftungsbeschränkt)

Postadress:                                            

ABCexpress UG (haftungsbeschränkt)
Industrieweg.30
DE-24955Harrislee

 

-------------------------------------------------------

Betalning till ABCexpress UG

Banköverföring:  Commerzbank, Flensburg, 

IBAN-nummer: DE44 2154 0060 0241 2302 00
BIC-kode/SWIFT-adresse: COBADEFFXXX

-------------------------------------------------------

 

ABCexpress UG är ett företag som löser olika transport & logistikuppgifter för alla verksamheter och i synnerhet för företag inom Internet-handel.
 
ABCexpress UG arbetar med en unik it-lösning, som garanterar en optimal användarvänlighet samt optimerar logistiktjänsten från det att kunden beställer i webshoppen till vederbörande mottar sina varor.
 
ABCexpress UG arbetar tätt ihop med flera kända företag såsom DHL, Post Danmark, Bussgods, Matkahuolto, UPS och GLS. Härmed uppnås hög leveranskvalitet samtidigt med att det kan erbjudas effektiva och flexibla lösningar – även integrerade lösningar. Vi är alltid redo till att lösa individuella uppgifter och söker efter partnerskap för normal kund / leverantörsförhållande.
 
Inom E-handel betyder trovärdighet, service och logistik allt. Därför är det viktigt med en seriös logistikpartner. Hos ABCexpress lägger vi stor vikt på precision, effektivitet och flexibilitet.
 
ABCexpress erbjuder ett brett spektra av logistiklösningar. Vi hämtar varorna och levererar dem direkt till kundens huvuddörr eller Bussgods Ombud. Genom ett tätt samarbete med de största transport – och speditionsfirmor kan vi garantera en optimal service till konkurrenskraftiga priser.
 
 
 
Om oss
 
ABCexpress UG erbjuder transport- och logistiklösningar till rimliga priser och snabba leveranser. Vi har i åratal arbetat med de största speditions- och logistikföretag på marknaden. Dessutom har vi i huset folk som har mer än 20 års transporterfarenhet.
 
Vårt nätverk i många olika länder gör att vi kan erbjuda lokala transporter, vilket medför en ökad flexibilitet samt lägre kostnader. Detta kommer såväl säljaren som köparen tillgodo.
 
ABCexpress UG kan med hjälp av en transportoptimeringsanalys hjälpa ditt företag med att spara pengar på logistiken.
 
Vi pratar svenska, tyska och engelska och hos oss är kunden alltid i centrum.
Lager
ABCexpress UG
Industrieweg 30
24955 Harrislee
Ma - Fr: 08.30 - 16.30
ABCexpress UG
Industrieweg 30
DE-24955 Harrislee
E-mail: